B O

 

Dit is BO, een supertoffe visgraat vloer met echte nerf! Ze is te koop in verschillende hoeveelheden zodat je elke gewenste oppervlakte kunt leggen. Het oppervlakte van het voorbeeld is 40 bij 40 cm en hier gaan 360 latjes in. Nou kun je met een  beetje slim plakken en knippen soms en latje wel door 2e gebruiken voor de randjes. Bespaar je de moeite van lollystokjes en andere vormen van snijden van hout! Doordat deze latjes met de laser gesneden zijn zijn ze kaarsrecht en na wat schuren (aan te raden om vooraf te doen, aangezien je achteraf met 2 richtingen van de nerf zit!) kun je ze lijmen en heb je in een mum van tijd een fantastisch vloertje! 

 

Al onze meubeltjes worden geleverd als bouwpakketjes. Ze worden geleverd in onbehandeld triplex of mdf en ze zijn nog niet in elkaar gezet en nog niet geschilderd. 

All our furniture is supplied as building kits. They come in untreated plywood or mdf and they have not yet been assembled or painted.

 

Nu de vernieuwde optie: het in elkaar laten zetten van de meubeltjes! Bestellingen met deze meubeltjes hebben bij drukte wel een nog langere levertijd.

Now the new option: having the furniture put together! Orders with this furniture has an even longer delivery time at peak times.

 

1:16

Een plankje: 3,75 cm lang, 0,75 cm breed 

 

1:12 

Een plankje: 5 cm lang, 1 cm breed  

 

1:6

Een plankje: 10 cm lang, 2 cm breed 

 

De ontwerpjes op 1:6 hebben soms dubbele lagen, dit omdat het materiaal 3 mm blijft en in verhouding mooier of steviger is met 6 mm.

The designs at 1:6 sometimes have double layers, because the material remains 3 mm and is relatively more beautiful or firmer with 6 mm.

 

Levertijd meestal binnen 7 dagen. 

Oplopend tot maximaal 3 weken afhankelijk van de drukte. 

Delivery time usually within 7 days. 

Increasing to a maximum of 3 weeks depending on the amount of time.

  

Binnen Nederland verzending vanaf 50 EURO gratis!

 

Voor al onze meubeltjes geldt dat ze NIET gecertificeerd zijn.

De meubeltjes zijn dus op eigen risico te gebruiken door kinderen.

Ze zijn ontworpen vanuit het oogpunt van decoratie. 

All our furniture is NOT certified.

The furniture can therefore be used by children at your own risk.

They are designed from the point of view of decoration. 

 

 

€ 3,95

  • 0,2 kg
  • Beschikbaar
  • Bij drukte kan de levertijd oplopen tot 3 weken