W I E   Z I J N   W I J

W H O   A R E   W E

Lieve bezoeker,

 

Wat leuk dat je op onze site komt kijken! Ik ben eind 2019 begonnen met het maken van miniatuur meubeltjes. in 2018 heb ik mijn eigen label Kris Alberti Design opgericht nadat ik afgestudeerd ben als Spatial Designer aan de kunstacademie in Utrecht. Ik ben dus eigenlijk werkzaam als ontwerper op grote schaal! Maar eind 2019 bleef mijn al heel lang bestaande droom toch knagen.. mijn twee liefdes, interieurontwerp en miniatuur (jaaaa, alles wat klein, prullerig en gedetailleerd is, love it!), samenvoegen in een poppenhuis. Vanuit mijn studie heb ik gewerkt met een lasersnijder en dat leek mij dus de aangewezen machine om mij te helpen bij het maken van mijn meubeltjes. ik ben dus gewoon begonnen en dat is in korte tijd uitgegroeid tot een webshop! Blijkbaar ben ik niet de enige die houdt van ales wat miniatuur is! Inmiddels zijn we flink aan het uitbreiden en ben ik niet meer alleen. Ik probeer zoveel als mogelijk zelf alle mailtjes te beantwoorden en op alle vragen te reageren en er ook nog te zijn voor gewoon het gezellige kletspraatje, want die zijn het allerleukste! 

 

Nu alles zo heerlijk uit de hand gelopen is heb ik begin 2020 mijn eigen laser aangeschaft en dit geeft mij zoveel meer ruimte om bijvoorbeeld kortere levertijden te hanteren. Maar ook om nog veel meer nieuwe ontwerpjes uit te proberen! 

 

ik wens jullie veel shopplezier en vooral heel veel plezier met al het mooi dat jullie maken. Als ik daar een steentje aan kan bijdragen maakt mij dat heel gelukkig! 

 

Liefs,

Kris