V E R Z E N D E N

S E N D I N G

We weten dat verzendkosten vaak een domper zijn als je na lekker zoeken op de site uiteindelijk in je winkelmandje kijkt! Omdat wij helaas niks kunnen veranderen aan de hoogte van de verzendkosten willen we jou wel een beetje tegemoet komen. Daarom: bij alle bestellingen van 50 EURO (binnen Nederland) of hoger zijn de verzendkosten gratis!

Onze verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht van de ontwerpen. Deze zijn voor ons namelijk een graadmeter of de ontwerpjes nog in een envelop passen of dat het een pakketje wordt. 

 

 

Bij een envelop binnen Nederland komen de verzendkosten op 4,10 EURO

Bij een envelop binnen Europa komen de verzendkosten op 9,30 EURO

 

Bij een pakket onder de 50 EURO binnen Nederland komen de verzendkosten op 6,75 EURO

Bij een pakket onder de 60 EURO binnen Europa komen de verzendkosten op 9,30 EURO

 

Bij een pakket boven de 50 EURO in Nederland zijn de verzendkosten GRATIS

Bij een pakket boven de 70 EURO in Europa zijn de verzendkosten GRATIS

 

 

Omdat wij een klein bedrijf zijn, en wij bestellingen pas produceren als ze binnen komen, kunnen wij vaak niet dezelfde of de volgende dag verzenden. In rustige periodes kan het zijn dat dit zomaar wel gebeurd maar hou er rekening mee dat de levertijd soms wel rond de 7 dagen is. Bij extreme drukte of op maat werk is deze levertijd nog langer. Mocht je je afvragen waar jouw pakketje blijft als het echt langer duurt mag je altijd een mailtje sturen en kunnen wij jou op de hoogte brengen van de status van jouw bestelling! 

 

De bestellingen worden op verzonden gezet als deze zijn ingepakt. Het kan wel eens voorkomen dat deze dan pas de volgende ochtend mee gaan met de postbode!

 

Mocht jouw bestelling spoed hebben, bijvoorbeeld doordat je net die meubeltjes zou willen geven aan jouw schattige nichtje die over 5 dagen jarig is, stuur dan ook even een mailtje. Dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen doen op korte termijn!